Search
Close this search box.

Suhaina Benilia-Sophia

Ik ben nu ongeveer 17 jaar christen en ik kan zeggen dat ik een groot deel van die tijd in de kerk ben geweest. Ik heb goede en slechte tijden gekend in de kerk. Op een gegeven moment was ik ervan overtuigd dat, ongeacht de puinhoop die wij als mensen van de kerk hebben gemaakt; dat de kerk een deel was, is en zal zijn van Gods plan voor zijn gelovigen.

Is het nog relevant? Belangrijk? Of iets van vroeger?

"What about the church?"

Introductie

In mijn eerste boek wil ik je meenemen op een reis door mijn verhaal. Dat niet alleen, ik wil je ook laten zien met behulp van het Woord van God -dat het uiteindelijke gezag zou moeten zijn voor elke gelovige- dat de kerk Gods uitverkoren voertuig is om zijn plan voor zijn koninkrijk te voltooien.

Ik hoop dat je na het lezen van dit boek de relevantie van de kerk van vandaag inziet en ontdekt waar jij past volgens Gods plan voor jouw leven.

Boek mockup
Suhaina Benilia-Sophia

Suhaina Benilia-Sophia​

Biografie

“What about the church?” is het eerste boek dat Suhaina heeft geschreven. Ze heeft altijd een fascinatie gehad voor het geschreven woord en lezen daarvan. Daarnaast heeft ze een passie voor het Woord van God en gelooft ze dat dat een verrijking is voor haar schrijfsels.

Samen met haar man Swendly dient Suhaina als ouderling en voorganger in de plaatselijke kerk Heaven Designed Life. Samen met het team van oudsten heeft ze een belangrijke rol gespeeld in het bouwen van de lokale kerk op de blauwdruk die in de Bijbel is afgebeeld.

Geboren op het eiland Curaçao, nu woonachtig in Nederland, heeft haar gemaakt tot de kleurrijke vrouw die ze vandaag de dag is.

Suhaina Benilia-Sophia

Publicatie informatie

Scroll to Top