Search
Close this search box.

BCB Voorjaarsbeurs

Op maandag 5 februari stonden we op de Voorjaarsbeurs in Veenendaal. Accountmanager Johan en onze webmanager Jelle (ook auteur van ‘Evangeliseren is niet mijn ding’) stonden samen boekhandels te woord die geïnspireerd willen worden welke boeken aan lezers aan te bieden. Natuurlijk hadden we een hoop van onze titels meegenomen. Ben je auteur bij Public Transformation, goede kans dat jouw boeken ook in de boekhandel te zien zijn.

foto bcb beurs

Over ons
Public Transformation is een uitgeverij die er voor alle auteurs is. Dus ook voor nieuwe schrijvers die bij een andere uitgeverij misschien geen voet aan de grond krijgen. Heeft u een manuscript die een positieve impact op onze samenleving heeft? Een verhaal die anderen kan inspireren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een groot team van schrijfcoaches, redacteuren, vormgevers en ontwerpers, zorgen we ervoor dat publicaties er altijd goed uitzien. Onze huidige auteurs prijzen onze persoonlijke aanpak en professionaliteit. Ook bij ons schrijven? Stuur ons een berichtje, dan zien we jouw boek misschien ook binnenkort in de boekhandels!

Geïnteresseerd in het boek ‘Evangeliseren is niet mijn ding’ van Jelle Schouwstra? Meer informatie op onze site en op www.evangeliserenisnietmijnding.nl.

Scroll naar boven