Search
Close this search box.

Johan den Hartogh en Ken Gott gaan drie boeken uitbrengen!

Dit is geweldig! Johan den Hartogh, onze eigen accountmanager en auteur van ’40 dagen met Jezus’, heeft z’n handen ineengeslagen om samen met niemand minder dan Ken Gott uit het Verenigd Koninkrijk een serie van 3 boeken uit te brengen bij Public Transformation. ‘The Magnificent Jesus volume 1‘ verwachten we eind mei te publiceren. In het najaar verwachten we Volume 2 en in 2025 het derde en laatste deel van ‘The Magnificent Jesus’. Het prachtige aan deze drie boeken is dat er schrijvers uit verschillende continenten aan zullen meewerken waardoor deze serie voor Public Transformation een veelbelovende stap is op het wereldtoneel.

We verwelkomen Ken Gott als nieuwe auteur bij Public Transformation. Meer informatie over hem vind je op www.thisisthekingdom.com.

johan en ken
Scroll to Top