Search
Close this search box.

Mahmoud is geslaagd!

De afgelopen maanden heeft onze stagiair Mahmoud zich keihard ingezet om Stefan Lakhichand te helpen met een sociaal project in Den Haag. Met succes. Hij heeft z’n MBO4 Sociaal Werker met een mooi resultaat afgerond. We willen hem van harte feliciteren met deze mijlpaal. Maar er is meer goed nieuws. Mahmoud heeft besloten om verbonden te willen blijven aan Public Transformation. De komende periode gaat hij ons helpen bij onze evenementen.

Erkend Leerbedrijf
Public Transformation is erkend leerbedrijf voor meerdere opleidingen opleidingen van het MBO en voor alle HBO en Universitaire opleidingen. Wil je ook stage lopen bij onze uitgeverij? Ken je iemand die dat graag wil? Je mag ons altijd een berichtje sturen! En dan zien we jou net als Mahmoud misschien binnenkort wel bij Public Transformation!

Over Public Transformation
Als uitgeverij zijn we er voor alle auteurs. Dus ook voor nieuwe schrijvers die niet eerder een boek hebben uitgegeven en graag hun droom willen verwezenlijken. Dat doen we niet alleen natuurlijk. We zorgen voor de beste publicaties samen met een geweldig team van schrijfcoaches, redacteuren, vormgevers en ontwerpers. Op die manier publiceren we verhalen die inspireren!

Scroll to Top