Search
Close this search box.

Nieuwe auteur Els Joustra

Els Joustra heeft een prachtig manuscript geschreven. ‘De Toewijding van een Bruid’, over het jaar van toewijding voor Jezus de Bruidegom. Speciaal voor vrouwen die willen trouwen, wordt dit een boek dat gaat helpen om met het juiste fundament in het huwelijksbootje te stappen. Een boek dat gaat ons allemaal gaat inspireren!

foto els joustra

Over ons!
Public Transformation is een uitgeverij voor alle auteurs. Ook nieuwe of jonge auteurs zijn bij ons van harte welkom. Wij geloven namelijk dat iedereen een goed verhaal in zich heeft. Een verhaal dat onze samenleving kan inspireren en verandering kan brengen. Heb je een manuscript geschreven en wil je graag je boek uitbrengen en zo je droom verwezenlijken? Stuur ons dan een berichtje. Dan word jij misschien ook wel, net als Els Joustra, een nieuwe auteur bij Public Transformation!

Scroll to Top