Search
Close this search box.

Nieuwe auteur Johan de Vos

Johan de Vos werkt al langer samen met de uitgeverij. Vorig jaar heeft hij bij onze uitgever Stefan Lakhichand een aantal coachingsessies gehad om tot een inhoudelijk goed manuscript te komen. En met succes! Met zijn eerste boek ‘Sta op!’, inspireert Johan ons in beweging te komen en God te volgen. Kijk uit naar zijn eerste boek dat vóór het Pinksterweekend uitkomt.

Over Public Transformation
Een uitgeverij als geen ander. Een uitgeverij met een persoonlijke aanpak, we werken samen met een team van de beste redacteuren, ontwerpers en vormgevers om te zorgen dat publicaties er gelikt uitzien. En natuurlijk de lezer inspireren. Ben je ook schrijver en wil je graag je boek uitgeven? We staan klaar om je te helpen. Ook nieuwe schrijvers zijn bij ons van harte welkom. Hopelijk tot snel, dan kun jij net als Johan de Vos binnenkort jouw eerste boek in handen hebben!

Scroll naar boven