Search
Close this search box.
floating decoration 04
Welkom bij PUBLIC TRANSFORMATION

Tell your Story!

mockup kijk haar nu
Evangeliseren is niet mijn ding – Opwekking
OVER ONS

authentiek, inspirerend en vernieuwend!

Public Transformation is een jonge uitgeverij die dromen waarmaakt. We richten ons op nieuwe schrijvers die een prachtig verhaal hebben, maar geen idee hebben hoe hier een mooi boek van te maken. Onze auteurs getuigen van onze persoonlijke aanpak. We zijn vernieuwend, authentiek en altijd inspirerend. En met een team van schrijfcoaches, redacteurs, ontwerpers en vormgevers, zorgen we ervoor dat onze boeken altijd van hoogwaardige kwaliteit zijn!

UITGEVERIJ

Een duidelijke visie!

UNIEK in Nederland, een uitgeverij die er voor iedereen is! Als jonge, kleine uitgeverij, zorgen we voor een persoonlijke benadering en accepteren we iedereen die graag een boek wil uitgeven. Geen ingewikkelde toelatingseisen, maar vooral voor jonge en nieuwe schrijvers een platform om van uw manuscript een prachtige publicatie te maken! Hoe we dit doen? Lees snel verder!

Bezoek onze webshop voor al onze titels!
banner shape 14
Neem contact op

Neem vooral snel contact met ons op!

Bij Public Transformation is er ontzettend veel mogelijk. En alles begint met een simpel contact. Doe dat vooral. En als het nu niet uitkomt, nemen we natuurlijk contact met u op wanneer het u uitkomt, op de manier die voor u het gemakkelijkst is. Social media, email of even bellen, alles kan.

En bij Public Transformation gaan we nét een stapje verder, namelijk alle eerste gesprekken zijn altijd kosteloos, zelfs als we u een stapje verder kunnen helpen met uw manuscript. Niets te verliezen, maar veel te winnen dus. Tot snel!

Public Transformation is een kwaliteitsuitgeverij die jonge, nieuwe auteurs een kans geeft hun droom te verwezenlijken. We zorgen voor de mooiste publicaties, werken met de beste en leukste professionals, zorgen altijd voor persoonlijke begeleiding en publiceren verhalen die inspireren! 

Informatie

Contact details

Public Transformation B.V. 

KVK: 89468430

IBAN: NL63BUNQ2088431241

BTW nr: NL864991472B01

© 2024 PUBLIC TRANSFORMATION, ALL RIGHTS RESERVED

Scroll naar boven