Search
Close this search box.
Welkom bij PUBLIC TRANSFORMATION

Tell your Story!

mockup kijk haar nu

Nieuws

We staan niet stil, bekijk hier ons laatste nieuwsbericht over de laatste ontwikkelingen van Public Transformation!

OVER ONS

authentiek, inspirerend en vernieuwend!

Public Transformation is een jonge uitgeverij die dromen waarmaakt. Alle auteurs zijn bij ons welkom. Ook nieuwe schrijvers die een prachtig verhaal hebben, maar geen idee hebben hoe hier een mooi boek van te maken. Onze auteurs getuigen van onze persoonlijke aanpak. We zijn vernieuwend, authentiek en altijd inspirerend. En met een team van schrijfcoaches, redacteurs, ontwerpers en vormgevers, zorgen we ervoor dat onze boeken altijd van hoogwaardige kwaliteit zijn!

UITGEVERIJ

Een duidelijke visie!

UNIEK in Nederland, een uitgeverij die er voor iedereen is! Als jonge, kleine uitgeverij, zorgen we voor een persoonlijke benadering en staan we klaar schrijvers die graag hun boek wil uitgeven. Wel zorgen we voor publicaties van de beste kwaliteit! Hoe we dit doen? Lees snel verder!

Bezoek onze webshop voor al onze titels!
Neem contact op

Neem snel contact met ons op!

Bij Public Transformation is er ontzettend veel mogelijk. En alles begint met een simpel contact. Doe dat vooral. En als het nu niet uitkomt, nemen we natuurlijk contact met u op wanneer het u uitkomt, op de manier die voor u het gemakkelijkst is. Social media, email of even bellen, alles kan.

En bij Public Transformation gaan we nét een stapje verder, namelijk alle eerste gesprekken zijn altijd kosteloos, zelfs als we u een stapje verder kunnen helpen met uw manuscript. Niets te verliezen, maar veel te winnen dus. Tot snel!

Scroll naar boven