Search
Close this search box.

Jehonathan Abrahams

Jehonathan Abrahams heeft de Zuid-Afrikaanse nationaliteit en functioneert als apostel in het lichaam van Christus. Omdat hij bedreven is in bouw- en renovatiewerkzaamheden, heeft hij de gave om de wijsheid van God als bouwstenen naar zijn publiek te vertalen!

"The rare anointing"

Introductie

Jehonathan heeft een reeks bedieningen in Zuid Afrika geleid, waaronder Kingdom Youth Uprise, een leiderschapsplatform waar jongeren getraind worden voor maatschappelijke transformatie. Jehonathan was ook radiopresentator en presenteerde samen met zijn biologische vader het programma ‘Fathers and Sons’, gericht op het herstel van gezinnen.

Jehonathan Abrahams

Biografie

Jehonathan heeft een sterke passie voor samenwerken binnen de mondiale kerk. In Zuid Afrika maakte hij deel uit van leiders in zijn stad en ook in Nederland werkt hij graag samen met andere bedieningen. Het doel is Gods Koninkrijk te bouwen door de vereniging van Zijn kerk.

Als auteur heeft Jehonathan in 2019 zijn eerste boek ‘The Rare Anointing’ uitgebracht en schrijft hij momenteel aan zijn tweede boek. Hij is getrouwd met Tanuska, functioneert als pastor en senior leider bij de kerk Heaven Designed Life en woont momenteel in Rotterdam, Nederland.


Wilt u in contact komen met Jehonathan, of hem bij u laten bedienen, neem contact met hem op via jehonathan26@gmail.com of via de social media kanalen.

Scroll naar boven