Search
Close this search box.

Marilieke Tapilatu

De Bloeiplaats is een boek met gedichten. En eerlijke, kwetsbare, intieme en soms ook rauwe verhaaltjes die over het persoonlijk leven van Marilieke gaan. Een reis met God waarin vele gelovigen zich in zullen herkennen. Een bloeiplaats voor het najagen van dromen. Een verhaal over een meisje dat veranderde in een vrouw. Over een dochter die veranderde in een moeder.

"De Bloeiplaats"

Introductie

De Bloeiplaats is een prachtig stuk poëtisch proza waar liefhebbers van dit genre dan ook heerlijk van gaan genieten. Laat je inspireren door het verhaal van Marilieke en wellicht ontdek je hierin ook je eigen Bloeiplaats.
om aangaande de treurenden van Sion te beschikken dat hun gegeven zal worden sieraad in plaats van as, vreugdeolie in plaats van rouw, een lofgewaad in plaats van een benauwde geest, opdat zij genoemd worden terebinten van de gerechtigheid, een planting door de HEERE, om Hem te verheerlijken. Jesaja 61:3

Marilieke Tapilatu

Biografie

Marilieke is samen met haar man de initiator van De Bloeiplaats, Een community die bouwt aan een ritme van gebed en aanbidding.

Marilieke leidt hier onder andere een dansgroep, waar ze mensen bekend maakt met dans als taal van voorbede en aanbidding.

Publicatie informatie

Scroll naar boven