Search
Close this search box.

Over Ons

Public Transformation is jonge, vernieuwende uitgeverij die in 2020 door Stefan Lakhichand is opgericht. We werken met een groot netwerk van professionals die we inzetten om te zorgen dat de boeken een hoge kwaliteit hebben. Waar de gevestigde uitgeverijen jonge, nieuwe auteurs vaak geen kans bieden, doen wij dit wel. En door intensieve en persoonlijke begeleiding, zorgen we altijd voor een manuscript waar we allemaal trots op zijn. Een publicatie met impact. Een verhaal dat verandering kan brengen. Een boek dat uiteindelijk in alle fysieke en online boekwinkels beschikbaar is. Dat is Public Transformation! 

Public Transformation, authentiek, inspirerend en vernieuwend!
Johan den Hartogh

For Books with Impact!

Public Transformation is een bureau als geen ander. Ooit begonnen als trainingsinstituut en adviesbureau en sinds 2020 exclusief werkzaam als uitgeverij. We zijn jong, vernieuwend en houden de kosten laag, waardoor we de hoogste royalties en commissie kunnen uitkeren aan u als auteurs. Geen dure consultants of personeel op de loonlijst. We zijn een kleine club adviseurs en schrijfcoaches en gebruiken het netwerk om expertise in te kopen als dat nodig is. We helpen schrijvers met alles wat er nodig is. Een totaalconcept dus. Of we nu kunnen meehelpen of coachen om het manuscript af te ronden, het boek uit te geven, de marketing doen, of uw boek gebruiken om een E-learning van te maken, alles is mogelijk! Probeer ons vooral uit!

Eigenaar van Public Transformation is drs. Stefan Lakhichand. Meer informatie over hem is te vinden op www.stefanlakhichand.nl.  

Scroll naar boven