Search
Close this search box.

Roland Bahozi

‘God does Wonders’ is een gebedsdevotional met getuigenissen over de verbazingwekkende kracht van God! Tijdens deze 30-daagse reis zul je voorbede doen voor leiders, regeringen, families, huwelijken, gemeenschappen en nog veel meer. Dit boek gaat helpen je geestelijke leven te versterken door je verlangen naar voorbede en gebed te vergroten.

"God does Wonders"

Introductie

Roland Bahozi is persoonlijk getuige geweest van vele wonderen, waarover hij in dit boek vertelt. Kijk uit naar krachtige getuigenissen over de genezing van zieken, bevrijding uit de duisternis en reddingen uit gevaarlijke situaties. Dit boek bemoedigt je te ontdekken dat God vandaag de dag nog steeds wonderen doet!
Als je wilt dat je geloof naar het volgende niveau in God groeit, dan is het lezen van dit boek misschien wel je beste beslissing dit jaar!

Roland Bahozi

Biografie

Roland Bahozi heeft een masterdiploma in leiderschap en kerkgroei. Als predikant van de bloeiende kerk met meerdere locaties ‘Eglises Christ Glorifié’ in de Democratische Republiek Congo, is Roland gepassioneerd om gemeenschappen getransformeerd te zien door de aanwezigheid en de kracht van God. In 2009 richtte hij ‘Action Uruma’ op, een organisatie die kinderen en jongeren ondersteunt en begeleidt om leiders te worden waarin Christus centraal staat.

Publicatie informatie

Scroll naar boven