Search
Close this search box.

Stefan Lakhichand

Sammy wil heel graag een superheld zijn. Hij wil mensen in nood helpen, maar hij heeft geen superkrachten. Dat hij nooit een superheld kan worden maakt hem verdrietig. Gelukkig komt Sammy erachter dat je pas echt een superheld bent als je vriendelijk bent voor anderen.

"Sammy de Superheld is Vriendelijk"

Introductie

‘Sammy de Superheld is Vriendelijk’ is een must have voor bij de opvoeding. Zeer geschikt voor ouders die hun kind belangrijke normen en waarden willen meegeven op een leuke manier waar kinderen zeker van gaan genieten.

"Giving birth to your promise"

Introductie

“Giving birth to your promise” is het debuut van Stefan Lakhichand. Een veelbelovende auteur die ons op een eenvoudige manier laat zien hoe diep Gods beloften over je leven zijn. We nemen soms genoegen met minder en leven een comfortabel leven, terwijl God ons heeft voorbestemd voor een groots doel op aarde! In deze Paperback versie vind je niet alleen lesmateriaal, maar ook belangrijke lessen voor ons om aan introspectie te doen en te zien hoe ook wij de grote belofte in onszelf kunnen ontdekken.

Stefan Lakhichand

Biografie

Stefan Lakhichand is echtgenoot, vader, spreker, leider, en een gepassioneerd schrijver, geboren en getogen in Nederland. Zijn eerste boek ‘Giving Birth to your Promise’ resulteerde in de oprichting van Public Transformation, een uitgeverij die beginnende auteurs helpt met het uitgeven van hun boek.

Publicatie informatie

"Sammy de Superheld is Vriendelijk"

"Giving birth to your promise"

Scroll naar boven