Search
Close this search box.

Ursula Keerveld

Haar motivatie voor het schrijven van ‘Kijk haar nu!’ is omdat kinderen met kroeshaar het ‘haar kammen’ soms als een vervelende bezigheid ervaren. Dit was dan ook de reden dit in het boek bewust niet te benadrukken. Vooral kinderen en ook jongvolwassenen hoopt Ursula met dit prentenboek de mogelijkheden van hun mooie, sterke krullen in te laten zien.

"Kijk haar nu!"

Introductie

Tijdens het spel werd Paulien bedekt met een emmer zand, waardoor haar haar vol zat met zand. Nu rijst de vraag of haar moeder erin zal slagen om van deze “zandbol” weer een weelderige krullenbos te maken. Kijk eens hoe schitterend ze er nu uitziet! Het verhaal vertelt op een prachtige manier over de schoonheid en veelzijdigheid van natuurlijk zwart haar.

Ursula Keerveld

Biografie

Ursula Keerveld werd geboren in Paramaribo op 3 september 1947.

Haar leven heeft zich gekenmerkt door een toewijding aan het onderwijs, aangezien ze een gepensioneerd leerkracht is. Gedurende haar carrière heeft ze talloze generaties jonge geesten geïnspireerd en begeleid, hen kennis en wijsheid bijgebracht om een solide basis voor hun toekomst te leggen.

Scroll naar boven