Search
Close this search box.

Verzenden en Retourneren

Verzenden & retourneren

Als u een product besteld is de levering binnen Nederland binnen 2-3 werkdagen. Wanneer uw bestelling bij u aankomt hangt volledig af van PostNL. Public Transformation levert haar orders altijd tijdig aan.

Bezorgen van uw bestelling: verzendkosten en levertijden

De levertijd van uw bestelling is afhankelijk van de actuele beschikbaarheid van ons assortiment.

Bij de artikelen in uw winkelwagen vermelden wij zoveel mogelijk de op dat moment actuele levertijden.

Voor alle bestellingen geldt dat deze zonder BTW en zonder verzendkosten op de website worden weergegeven, tenzij anders vermeld. Bij het afrekenen bij de kassa worden zowel de BTW als de verzendkosten aan u weergegeven.

Levering binnen Nederland: De standaard verzend- en administratiekosten voor verzendingen binnen Nederland (ongeacht het aantal producten) is EUR 3,95

Levering binnen de rest van de wereld: De standaard verzend- en administratiekosten voor verzendingen wereldwijd zijn EUR 5,00

De levertijd van uw gehele bestelling is dan gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Retourneren

1. Een consument kan een online aankoop gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van reden te ontbinden op voorwaarde dat:

Het product niet gebruikt is, zoals een boek in de verpakking of een coaching sessie die wenst te worden geannuleerd, mits deze niet binnen 24 uur van de overeengekomen afspraak (datum/tijd) is.

Het geen product is dat speciaal voor de consument op maat is gemaakt of aangepast, zoals gesigneerde boeken.

Het geen digitale producten betreffen zoals e-boeken of luisterboeken. Deze kunnen niet worden geretourneerd. Voor deze producten geldt geen restitutie.

De consument niet heeft afgezien van zijn herroepingsrecht

2. De bedenktijd van 14 dagen zoals in lid 1 genoemd, vangt aan:

– op de dag nadat de consument het laatste product of onderdeel heeft ontvangen van 1 bestelling

– Zodra de consument een dienst voor het eerst heeft afgenomen

– Zodra de consument bevestigd heeft dat hij digitale inhoud via internet gaat afnemen

3. De consument kan zijn beroep op het herroepingsrecht kenbaar maken via info@publictransformation.eu, indien gewenst met behulp van het herroepingsformulier (modelformulier van thuiswinkel.org) dat via de website van Public Transformation, www.publictransformation.eu, kan worden gedownload.

4. De consument is verplicht om het product binnen 14 dagen na het kenbaar maken van zijn herroepingsrecht te retourneren aan Public Transformation, bij gebreke waarvan zijn herroepingsrecht komt te vervallen.  

5. De kosten voor retourneren zijn voor rekening van de consument.

6. Public Transformation stort het bedrag 14 dagen na ontvangst van het tijdige beroep op het herroepingsrecht aan de consument terug, op voorwaarde dat de consument het product tijdig aan Public Transformation heeft geretourneerd.

Scroll to Top