search

40 dagen met Jezus - Harde Kaft

€ 19,99
Geen btw

EERSTE DRUK BIJ DE UITGEVER UITVERKOCHT!

U kunt alleen nog bij uw (lokale) boekwinkel terecht voor dit prachtige boek. Klik hier om het boek direct bij onze partner te bestellen.

'40 dagen met Jezus', is het boekdebuut van Johan den Hartogh en is bedoeld voor elke gelovige die ernaar verlangt Jezus beter te leren kennen. Ontdek 40 eigenschappen van Jezus uit de eerste drie hoofdstukken uit Openbaring!

Aantal
Niet op voorraad

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

'40 dagen met Jezus' is het boekdebuut van Johan den Hartogh!
Met bijdragen van 40 verschillende schrijvers waaronder Wim Hoddenbagh, Jan Pool, Esther Vorsterman van Oijen, Eppo Bruin en Ruben de Jong.

Het boek is te combineren met het leesplan in de Bible App op YouVersion! Klik hier voor het leesplan

Je verdiept je in dit boek in 40 kenmerken van Jezus. Om Hem beter te leren kennen. Je komt oog in oog te staan met 40 bijzondere kanten van Jezus. Hele bekende en vertrouwde, maar ook spannende, nieuwe en intense kanten van Hem passeren de revue. Kenmerken van Jezus die je wellicht uit je comfortzone halen. Dit praktische boek helpt je om openhartig met Jezus te zijn. Om mét Hem in gesprek te zijn óver Hem. Nieuwe waarheden te ontdekken en te genieten van de oneindige diepte van Zijn persoonlijkheid en karakter.

Heel veel zegen op deze ontdekkingsreis over wie Hij zegt dat Hij is!

chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.