God does Wonders - Roland Bahozi
search
  • God does Wonders - Roland Bahozi
  • God does Wonders - Roland Bahozi
  • God does Wonders - Roland Bahozi
  • God does Wonders - Roland Bahozi

God does Wonders - Roland Bahozi

€ 11,46
2 werkdagen levertijd binnen Nederland

'God does Wonders' is een geweldig Engelstalig gebedsdevotional die ons helpt voorbede te doen voor veel verschillende groepen en mensen. Roland Bahozi heeft enkele geweldige getuigenissen toegevoegd om ons te bemoedigen dat God zelfs vandaag de dag machtige wonderen doet

Aantal
Binnen 2 werkdagen in huis!

God does Wonders

'God does Wonders' is een gebedsdevotional met getuigenissen van de verbazingwekkende kracht van God! Tijdens deze 30-daagse reis zul je voorbede doen voor leiders, regeringen, families, huwelijken, gemeenschappen en nog veel meer. Dit boek zal je helpen je spirituele leven te versterken en met God te wandelen, door je verlangen naar voorbede en gebed te vergroten.

Roland Bahozi is persoonlijk getuige geweest van vele wonderen, waarover hij in dit boek vertelt. Wees bereid om krachtige getuigenissen te ervaren van de genezing van zieken, bevrijding uit de duisternis, reddingen uit gevaar en het opwekken van dode mensen. Je zult worden aangemoedigd om te ontdekken dat God vandaag de dag nog steeds wonderen doet!

Als je wilt dat je geloof naar het volgende niveau in God groeit, dan is het lezen van dit boek je beste beslissing dit jaar!

Over Roland Bahozi

Roland Bahozi heeft een masterdiploma in leiderschap en kerkgroei. Als pastor van de bloeiende kerk met meerdere vestigingen ‘Eglises Christ Glorifié’ in de Democratische Republiek Congo, is Roland gepassioneerd om gemeenschappen getransformeerd te zien door de aanwezigheid en de kracht van God.

In 2009 richtte hij ‘Action Uruma’ op, een organisatie die kinderen en jongeren ondersteunt en begeleidt om leiders te worden waarin Christus centraal staat.

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.