De Eerste Grote Reis - Nina Koevoets
search
  • De Eerste Grote Reis - Nina Koevoets
  • De Eerste Grote Reis - Nina Koevoets
  • De Eerste Grote Reis - Nina Koevoets
  • De Eerste Grote Reis - Nina Koevoets

De Eerste Grote Reis - Nina Koevoets

€ 11,46
2 werkdagen levertijd binnen Nederland

'De Eerste Grote Reis' van Nina Koevoets is een prachtig kinderboek voor 7-9 jaar om kinderen te helpen navigeren in conflictsituaties. Kinderen kunnen door dit boek ontdekken welke gedragsstijl zij vertonen bij het omgaan met conflicten en volwassenen krijgen meer inzicht in hoe ze kinderen kunnen stimuleren en ondersteunen in hun opvoeding. De Eerste Grote Reis is een kinderboek dat in elke boekenkast thuishoort!

Aantal
Binnen 2 werkdagen in huis!

De Eerste Grote Reis

De vogeltjes Tjeety, Tjirp, Roekoe en Kiki zijn een vierling. De twee broers en twee zussen zijn erg verschillend. Samen met de rest van de zwerm, maken ze hun eerste grote reis. Dat is niet gemakkelijk, want onderweg krijgen ze ruzie. Lukt het de vier kleine vogeltjes om toch samen te werken en de grote reis af te maken?

De Eerste Grote Reis is een boek dat kinderen op jonge leeftijd al helpt hoe met conflicten om te gaan. De vogeltjes zijn typen van vier verschillende gedragsbeschrijvingen tijdens conflictsituaties, waarin kinderen zich kunnen herkennen. Door meer begrip voor elkaar te hebben, is het eenvoudiger om tot een oplossing te komen.

Dit boek is ook zeer geschikt om als lesstof te gebruiken. Hoe we omgaan met conflicten is een belangrijk thema om met kinderen te bespreken. 

Over Nina Koevoets

Nina Koevoets kreeg in 2018 een vredesmedaille voor haar werk van de coalitie ‘vredesmissies zonder wapens’ en ontving in 2022 een ‘Lifetime Achievement Award’ voor vredeseducatie. Ze geeft trainingen in conflictnavigatie in verschillende Europese landen en heeft twee coöperatieve spellen ontwikkeld die bijdragen aan een meer vreedzame en duurzame wereld. Met het schrijven van dit kinderboek wil ze kinderen op jonge leeftijd al leren met conflicten om te gaan.

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.