Sta op! - Johan de Vos
search
  • Sta op! - Johan de Vos
  • Sta op! - Johan de Vos

Sta op! - Johan de Vos

€ 12,83
2 werkdagen levertijd binnen Nederland

VOORVERKOOP (Beschikbaar vanaf medio mei 2024) - In Sta op! schrijft Johan de Vos over zijn praktische geloofservaringen. Je wordt meegenomen in verhalen waarin de Heilige Geest sprak om uit te stappen. Ieder verhaal bevat een korte reflectie, wat je helpt om na te denken wat dit voor jou persoonlijk betekent. 

Aantal

Of je nu nog maar net gelooft in Jezus of dat je al wat langer een gelovige bent, dit boek vertelt de praktische geloofservaringen van Johan de Vos. Je wordt meegenomen in de verhalen waarin de Heilige Geest sprak om uit te stappen. Dit heeft verrassende situaties tot gevolg gehad: van werk tot kerk, van bidden tot evangeliseren, van teleurstelling tot vertrouwen. 

De verhalen zijn verbonden aan thema’s waar ook jij in jouw dagelijks leven mee te maken krijgt. Het boek leest makkelijk weg en geeft herkenbare praktische voorbeelden. Ieder verhaal bevat een korte reflectie die je helpt om na te denken over wat dit voor jou persoonlijk betekent. Verlang je ernaar om in vertrouwen met God samen te werken in nieuwe activiteiten of taken? Dan kan dit boek jou op weg helpen. Een aanrader als je een concrete geloofsstap wilt nemen. Sta op!


JOHAN DE VOS is geboren in 1967. Hij is als zelfstandig ondernemer projectmanager in de ICT en theoloog. Naast zijn werk houdt hij zich bezig met evangelisatie in binnen- en buitenland en met (het opzetten van) gebedsgroepen. Hij is onder andere als coördinator verbonden aan het Rijksgebed, dat zich richt op het bidden voor de overheid in ministeries. Hij houdt ervan om mensen over Jezus te vertellen als spreker in gemeenten of op straat. Kenmerkend aan Johan is dat hij graag mensen, organisaties en groepen aan elkaar verbindt voor de bouw van het Koninkrijk van God. 
 

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.