Public Transformation, authentiek, inspirerend en vernieuwend!

 

Public Transformation is een bureau als geen ander. Ooit begonnen als trainingsinstituut en adviesbureau en sinds 2020 uitgebreid met een uitgeverij. Onze visie is dat we álle schrijvers een mogelijkheid bieden om hun boeken te publiceren. Waar traditionele uitgevers nieuwe of onbekende schrijvers niet accepteren, doen wij dat wel. Juist die groep verdient een stem. En die geven wij ze! We zijn jong, vernieuwend en qua tarief erg concurrerend. Wij zijn hands-on. 

We helpen schrijvers met alles wat er nodig is. Een totaalconcept dus. Of u slechts een idee in uw hoofd heeft, of al een kant-en-klaar manuscript, we begeleiden u gedurende het gehele proces. En zorgen dat er aan het einde een prachtige publicatie is.

Op onze website kunnen de boeken worden aangeschaft en krijgt u als auteur de hoogste royalties. Zo blijft schrijven leuk! Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden voor u als schrijver te bekijken!

Eigenaar van Public Transformation is Stefan Lakhichand MSc. Meer informatie over hem is te vinden op www.lakhichand.com.