Alle bestellingen boven EUR 19,95 worden gratis verzonden!

Disclaimer

 

Public Transformation streeft ernaar correcte en actuele informatie te verstrekken via haar website www.publictransformation.eu en haar social media kanalen.

De verstrekte informatie op deze website wordt met de grootste mogelijke zorg samengesteld en geregeld aangevuld en/of aangepast. Public Transformation verstrekt echter geen garantie over de juistheid en volledigheid van deze informatie. De getoonde informatie is uitsluitend indicatief en kan onvolledig en/of onjuist zijn. Public Transformation behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen onmiddellijk en zonder kennisgeving door te voeren.

 

Het kan voorkomen dat (hyper)links in de websites van Public Transformation, leiden naar websites buiten het domein van Public Transformation en geen eigendom zijn van Public Transformation. Indien deze link door de bezoeker geactiveerd wordt, verlaat men de website van Public Transformation. Public Transformation kan niet instaan voor de inhoud en het functioneren van de link, noch voor de kwaliteit van producten en/of dienst die op deze wijze worden aangeboden. Public Transformation aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Public Transformation worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen door of die verwijzen naar de site van Public Transformation.

 

Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Public Transformation worden onderhouden wordt afgewezen. Public Transformation sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met haar eigen website of websites van derden.

 

Public Transformation, 1 juli 2020