De toewijding van een bruid - Els Joustra
search
  • De toewijding van een bruid - Els Joustra
  • De toewijding van een bruid - Els Joustra

De toewijding van een bruid - Els Joustra

€ 13,75
2 werkdagen levertijd binnen Nederland

VOORVERKOOP (Beschikbaar vanaf medio mei 2024) - 'De toewijding van een bruid' is een persoonlijk getuigenis van Els Joustra met een bijbelse uitleg, praktische handvaten en gedichten. Ze behandeld thema’s zoals ‘Seks voor het huwelijk’, 'Elkaar het hof maken’ en nog veel meer. 

Aantal

Wist je al dat Jezus intens naar jou verlangt? Hoe kun je leven in toewijding aan Hem? En rein blijven voor het huwelijk, is dat niet ontzettend gaaf!

In De toewijding van een bruid vertelt Els Joustra haar verhaal over een jaar van toewijding aan Jezus als haar Bruidegom. Ze laat zien hoe de Heer daarna haar man en haar samenbracht en hoe de Heer hen leidde in hun voorhuwelijkse relatie, als stevig fundament voor hun huwelijk.

In dit boek geeft Els ons een goed Bijbels inzicht in thema’s zoals ‘Seks voor het huwelijk’ of ‘Elkaar het hof maken’ als alternatief voor het vrijblijvende daten. Door haar persoonlijke getuigenis en prachtige Bijbelse inzichten en gedichten, is dit boek zeer geschikt voor eenieder die op zoek is naar Jezus als goed fundament voor een gezonde relatie en stevig huwelijk. ELS JOUSTRA heeft een grote liefde en passie voor Jezus en het werkelijkheid zien worden van Zijn Woord in de levens van mensen. Ze heeft hart voor het gezin, jonge mensen en het opbouwen van duurzame Bijbelse relaties. Ze houdt zich dagelijks bezig met haar roeping en visie voor de vorming van kinderen, inclusief onderwijs. Samen met haar man heeft ze drie kinderen en zet ze zich in voor het uitbreiden van Gods Koninkrijk door middel van evangelisatie en gemeente-opbouw.

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.