Zicht op Jezus - Jan-Willem van den Bosch
search
  • Zicht op Jezus - Jan-Willem van den Bosch
  • Zicht op Jezus - Jan-Willem van den Bosch
  • Zicht op Jezus - Jan-Willem van den Bosch
  • Zicht op Jezus - Jan-Willem van den Bosch

Zicht op Jezus - Jan-Willem van den Bosch

€ 13,75
2 werkdagen levertijd binnen Nederland

'Zicht op Jezus' is een boek dat Jezus tot leven brengt. Het kan jouw gebedsleven dieper, rijker en spannender maken. Bereid je voor op mooie profetische beelden en leer Jezus op een verdiepende manier kennen.

Aantal
Binnen 2 werkdagen in huis!

Zicht op Jezus

Wil jij alvast iets van de hemel zien? Van 2020 tot en met 2022 ontving Jan-Willem beelden, die ons meer leren over de hemel en over wie Jezus is. Daar gaat dit boek over. Deze beelden vinden we ook in de Bijbel terug. Door het lezen van dit boek ga je de Bijbelse beelden op een nieuwe manier bekijken. Ook leer je hoe je kunt wandelen in deze profetische beelden om meer openbaring te ontvangen.

 

Dit boek biedt een mix van aansprekende beelden, verdiepend Bijbelonderwijs en praktische toerusting en tips voor jouw wandel met de Heer. Het kan jouw gebedsleven dieper, rijker en spannender maken. Ook komt de Bijbel op een nieuwe manier tot leven. Dit zal jouw lezen van de Bijbel verfrissen en verrijken. Van harte aanbevolen!

Over Jan-Willem van den Bosch

Jan-Willem van den Bosch is theoloog, gespecialiseerd in Hebreeuws, het Oude Testament en Judaïca. Hij spreekt in allerlei gemeentes, geeft cursussen Hebreeuws en Sjofar-workshops, en geeft onderwijs in de Evangelische Gemeente Hoeksche Waard.

 

Zijn passie is om mensen te inspireren en verdieping te bieden voor hun geloofsleven om samen een generatie te zijn die in vuur en vlam staat voor God. Bezoek zijn website www.ingeestenwaarheid.nl voor meer informatie over Jan-Willem.

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.