Zijn glorieuze stem - Dorien Keurentjes
search
  • Zijn glorieuze stem - Dorien Keurentjes
  • Zijn glorieuze stem - Dorien Keurentjes

Zijn glorieuze stem - Dorien Keurentjes

€ 13,75
2 werkdagen levertijd binnen Nederland

VOORVERKOOP (Beschikbaar vanaf medio mei 2024) - In dit boek lees je over vier krachtige bijbelse vrouwen samen met persoonlijke ervaringen van Dorien Keurentjes. Hun levensverhalen maken duidelijk dat er vier topics onmisbaar zijn: intimiteit, kwetsbaarheid, bevrijding en volharding. 

Aantal

In dit boek lees je over vier krachtige Bijbelse vrouwen, aangevuld met persoonlijke ervaringen van Dorien Keurentjes. Hun levensverhalen maken duidelijk dat er vier topics onmisbaar zijn voor het luisteren naar Gods stem: intimiteit, kwetsbaarheid, bevrijding en volharding. Stel je eens voor hoe het zou zijn om Gods stem als focus te kiezen én Zijn woorden uit te zien komen. Is dat niet het verlangen van elke gelovige? Dit boek helpt jou om God te vertrouwen op de dunne scheidslijn van ontmoediging en daadkracht. Het maakt je wakker voor vier momenten die als sleutels de deur openen naar Gods glorieuze bestemming. Zoals de vrouwen in dit boek een keus maken in gehoorzaamheid, zo bijzonder is de hemelse voorzienigheid in de uitkomst. Allemaal verlangen we een glorieuze uitkomst. Gods hemelse voorziening voor daadkrachtige vrouwen begint met het luisteren naar Zijn glorieuze stem. DORIEN KEURENTJES heeft zich altijd laten leiden door de stem van God. Ze was erg creatief in het faciliteren van grote internationale groepen kinderen om ze bekend te maken met Gods spreken en het bovennatuurlijke. Dit deed zij binnen en buiten de kerk in Nederland, maar ook in Roemenië, Afrika, Kosovo en Pakistan.

Nadat Dorien jarenlang een kinderbediening (stap-in-kids) had geleid, vroeg God haar om het los te laten. God liet haar zien hoe Hij de weg opende om een krachtige, invloedrijke en toch gewone vrouw voor vrouwen te zijn. Deze vrouwenbeweging, Gods Glory Garage, bekrachtigt vrouwen van jong tot oud in hun bestemming, zodat ze leven in de volle potentie die God voor ze heeft. Dorien heeft een vurige passie om die gewone vrouw te bemoedigen en vrij te zetten tot een buitengewoon daadkrachtige, invloedrijke dochter van de Allerhoogste. Ze is een inspirerende spreekster voor zowel mannen als vrouwen.

Dorien en haar man Peter hebben een huis waar ze jongeren een thuis geven: WeesThuis.com, onderdeel van Credohuizen. Dorien en Peter hebben vijf kinderen en acht kleinkinderen.

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.